Halal odmori

Dobrodošli!

Dobrodošli na stranicu sa najvećim, najboljim i provjerenim objektima za halal odmor u Bosni i Hercegovini i regiji. Želimo da preko ove stranice jednostavno, sigurno i lahko pronađete svoje idealno mjesto za odmor, mjesto na koje ste uvijek dobrodošli, kojem ćete se uvijek rado vraćati i koje će ispuniti sva Vaša očekivanja.

Upravo ova stranica, podstakla je investitore da grade namjenske objekte koji ispunjavaju određene kriterije koji su uslov za halal odmor, a mi smo postali važna karika i neko s kim se savjetuju i ko ih usmjerava prilikom izgradnje tih kapaciteta.

Kada smo prije nekoliko godina počeli pričati našu priču nismo ni slutili koliko daleko ćemo stići, a još uvijek nismo stali.
Željeli smo da svojom upornošću pokažemo svima da odmor, putovanja, more, plavo nebo…nisu blagodati rezervisane samo za druge. Razbili smo predrasude čak i u našem društvu. Više se ne pokazuje prstom na žene s hidžabom koje idu na odmor sa svojom porodicom.


Željeli smo da pokažemo svima da sreća proizilazi iz toga da radimo stvari koje volimo sve dok se one ne kose s islamskim propisima.
Ako budemo poštovali pravila okoline, propustit ćemo sve lijepe trenutke.

Putovanja imaju posebno mjesto u propisima naše vjere, dokaz tome su i ajeti i hadisi u kojima se putovanja preporučuju.

"Putujte po svijetu da vidite šta je On iz ničega stvorio. I, Allah će to, poslije po drugi put stvoriti. Allah, zaista, sve može;"

(Al-Ankebut,20.)

"Putujte, pa ćete biti zdravi i opskrbljeni." 

(Hadis)

Stvarajmo uspomene s našom djecom i koristimo blagodati koje nam je Allah podario, jer ako postoje zdrave i lijepe uspomene, postoji i jaka porodica, a ona je stub i dobrobit svakog društva..

Lađa koja ne putuje zahrđa, isto je i sa čovjekom..Putujte i krećite se, jer u tome je bereket..
Putovanja su prilika za naš duhovni rast.

Imamo povjerenje 22,000+ klijenata 

0
Provjerenih partnera
0 +
Sadržaja u ponudi
Razgovarajmo
1
Trebate pomoć? Javite nam se.
Halal odmori
Dobro došli na stranicu Halal Odmori. Ukoliko Vam je potrebna pomoć u pronalasku Vašeg halal odmora, budite slobodni da nas kontaktirate. Tu smo za Vas!