Naša priča

Od male Facebook grupe do velikog turističkog projekta…

Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti Vam projekat pod nazivom Halal odmori. Počeli smo od male facebook grupe, a prerasli u nešto veliko i korisno.

Naša misija

Volimo raditi iskorake, pa smo se neprekidno trudili biti bolji i bliži našim članovima. Upravo zbog toga nastao je i ovaj projekat kako bi smo olakšali svima onima koji su u potrazi za odmorom koji se ne kosi s islamskim propisima.

Jedinstvenost, izvrsnost, povjerenje, sigurnost i zajedništvo sa našim članovima su vrijednosti koje izdvajamo kao najvažnije.

Naida Fazlić – administratorica Facebook zajednice Halal odmori

Tu smo za sve one koji žele odmor u pravom smislu te riječi, bez brige o privatnosti, hrani i ostalim stvarima koje čine odmor.

Želimo zajedno sa Vama da gradimo uspomene te da Vas upoznamo sa prelijepim i nezaobilaznim lokacijama, kako i Bosni i Hercegovini, tako i šire.

Uvjereni smo da ćete upravo na našoj platformi pronaći oazu za odmor za Vas i Vašu porodicu. Zato se prepustite i uronite u istraživanje.

Vaše zadovoljstvo, naša je vodilja..

Razgovarajmo
1
Trebate pomoć? Javite nam se.
Halal odmori
Dobro došli na stranicu Halal Odmori. Ukoliko Vam je potrebna pomoć u pronalasku Vašeg halal odmora, budite slobodni da nas kontaktirate. Tu smo za Vas!